vineri, 23 ianuarie 2009

Cum sa faci o masa festiva


Original: " How to Set a Formal Table
1. Use white, damask tablecloth.
2. Rent or assemble enough tableware and glasses for a five-course meal.
3. Space place settings equidistance apart.
4. Fold linen napkins and place in the center of the dinner plates.
5. Place knives to the right of the plate. Use maximum of three: one for first course, one for main course and one for a salad course. Blades face the plate, not outwards.
6. Place forks to the left. Use no more than three: one for first course, one for main course and one for a salad course.
7. Place soup or melon spoons to the right of the knives. The dessert spoon lies at the head of the plate.
8. If you like, an old-fashioned finger bowl might be presented on the dessert plates after the meal.
9. Set out glasses in order of use above the knives. Usually that means setting water glass to the left, then to its right are the red wine, white wine, sherry and then champagne glasses. "

Traducere: " Cum să se stabilească un oficială Tabelul
1. Utilizaţi alb, roşu-tablecloth.
2.Inchirieri sau asambla destul de masă şi pahare pentru un curs de cinci masă.
3. Space loc setările echidistanta afară.
4. Lenjerie de ori şerveţele şi locul în centrul de la cina platouri.
5. Locul cutite de la dreptul de a farfurie. Utilizaţi maxim de trei: unul pentru primul curs, un curs de principal şi unul pentru o salată curs. Lame se confruntă cu placa, nu spre exterior.
6. Locul furculiţe din stânga. Nu utilizaţi mai mult de trei: unul pentru primul curs, un curs de principal şi unul pentru o salată curs.
7. Locul supă sau pepene linguri de la dreptul de a cuţite. Lingura de desert se află în capul din farfurie.
8. Dacă doriţi, un deget de modă veche castron ar putea fi prezentat pe farfurii de desert după masă.
9. Stabilite în scopul de ochelari de utilizare de mai sus de cutite. De obicei, ceea ce înseamnă că setarea de sticlă de apă, în stânga, apoi la dreapta sunt de vin rosu, vin alb, sherry şi apoi pahare de sampanie."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu